OYY:n pääsihteeriksi valittiin Kauko Keskisärkkä

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan (OYY) uudeksi pääsihteeriksi on valittu Kauko Keskisärkkä. Valinta tehtiin 5.2. pidetyssä OYY:n edustajiston kokouksessa. Keskisärkän valinta oli rekrytointityöryhmän pohjaesitys, eikä edustajiston kokouksessa esitetty vastaesityksiä. Keskisärkkä on Oulun yliopiston alumni, koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri, pääaineena johtaminen. Hän toimii Pohjois-Suomen Demarinuorten järjestösihteerinä. Hän on myös Monetra Oulu Oy:n hallituksen puheenjohtaja, Kiinteistö Oy Oulun Tetran hallituksen puheenjohtaja ja […]

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan (OYY) uudeksi pääsihteeriksi on valittu Kauko Keskisärkkä. Valinta tehtiin 5.2. pidetyssä OYY:n edustajiston kokouksessa.

Keskisärkän valinta oli rekrytointityöryhmän pohjaesitys, eikä edustajiston kokouksessa esitetty vastaesityksiä.

Keskisärkkä on Oulun yliopiston alumni, koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri, pääaineena johtaminen. Hän toimii Pohjois-Suomen Demarinuorten järjestösihteerinä. Hän on myös Monetra Oulu Oy:n hallituksen puheenjohtaja, Kiinteistö Oy Oulun Tetran hallituksen puheenjohtaja ja Pohjois-Suomen Sanomalehti Oy:n toimitusjohtaja.

”Mielenkiinnolla ja innolla odotan uusia tehtäviä ja sitä, että pääsen työskentelemään uusien työkavereiden kanssa”, Keskisärkkä kommentoi lehdelle tiistai-iltana.

OYY:n pääsihteeriksi hakivat Irja-Liisa Kärkkäinen, Nea Svenfelt, Kauko Keskisärkkä, Saija Kortet, Heidi Haataja, Kalle Parviainen, Georgia Giannopoulou, Samuli Lipponen ja Lauri Tuohiniemi. Heistä haastateltiin Keskisärkkä, Kärkkäinen ja Tuohiniemi. Rekrytointityöryhmä päätti lähettää haastatelluista ehdokkaista Keskisärkän ja Lauri Tuohiniemen henkilöarviointeihin. Jo ennen henkilöarviointia Tuohiniemi ilmoitti, ettei enää hae tehtävää.

Samassa kokouksessa täydennettiin myös OYY:n hallitusta vuodelle 2019. Kokouksessa ylioppilaskunnan hallitukseen valittiin uusina jäseninä Benjamin Michelin ja Jonna Hyttinen. Täydennyshaussa OYY:n hallitukseen haki seitsemän henkilöä.

Anni Hyypiö

Oulun ylioppilaslehden entinen päätoimittaja. Twitter: @AnniHyypio

Lue lisää: