OYY:n pääsihteeriksi valittiin Kauko Keskisärkkä

Teksti Anni Hyypiö

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan (OYY) uudeksi pääsihteeriksi on valittu Kauko Keskisärkkä. Valinta tehtiin 5.2. pidetyssä OYY:n edustajiston kokouksessa.

Keskisärkän valinta oli rekrytointityöryhmän pohjaesitys, eikä edustajiston kokouksessa esitetty vastaesityksiä.

Keskisärkkä on Oulun yliopiston alumni, koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri, pääaineena johtaminen. Hän toimii Pohjois-Suomen Demarinuorten järjestösihteerinä. Hän on myös Monetra Oulu Oy:n hallituksen puheenjohtaja, Kiinteistö Oy Oulun Tetran hallituksen puheenjohtaja ja Pohjois-Suomen Sanomalehti Oy:n toimitusjohtaja.

”Mielenkiinnolla ja innolla odotan uusia tehtäviä ja sitä, että pääsen työskentelemään uusien työkavereiden kanssa”, Keskisärkkä kommentoi lehdelle tiistai-iltana.

OYY:n pääsihteeriksi hakivat Irja-Liisa Kärkkäinen, Nea Svenfelt, Kauko Keskisärkkä, Saija Kortet, Heidi Haataja, Kalle Parviainen, Georgia Giannopoulou, Samuli Lipponen ja Lauri Tuohiniemi. Heistä haastateltiin Keskisärkkä, Kärkkäinen ja Tuohiniemi. Rekrytointityöryhmä päätti lähettää haastatelluista ehdokkaista Keskisärkän ja Lauri Tuohiniemen henkilöarviointeihin. Jo ennen henkilöarviointia Tuohiniemi ilmoitti, ettei enää hae tehtävää.

Samassa kokouksessa täydennettiin myös OYY:n hallitusta vuodelle 2019. Kokouksessa ylioppilaskunnan hallitukseen valittiin uusina jäseninä Benjamin Michelin ja Jonna Hyttinen. Täydennyshaussa OYY:n hallitukseen haki seitsemän henkilöä.

Julkaistu 5.2.2019

Anni Hyypiö

Oulun ylioppilaslehden väistyvä päätoimittaja. Twitter: @AnniHyypio

Lue seuraavaksi

Oulun ylioppilaslehden uusi päätoimittaja on Iida Putkonen

Anni Hyypiö

Uutiset

17.6.2020

Oulun yliopisto ei käytä enää videovalvontaa usean opiskelijan etätenteissä – teknillisen tiedekunnan etäkokeen järjestelyistä tehty tutkintapyyntö Oulun poliisille

Anni Hyypiö

Uutiset

15.6.2020

Erkki Koiso-Kanttilan katu 1
2T-ovi, 1.krs
90570 Oulu

toimitus@oyy.fi
+358 40 526 7821