OYY:n pääsihteeriksi valittiin Kauko Keskisärkkä

Teksti Anni Hyypiö

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan (OYY) uudeksi pääsihteeriksi on valittu Kauko Keskisärkkä. Valinta tehtiin 5.2. pidetyssä OYY:n edustajiston kokouksessa.

Keskisärkän valinta oli rekrytointityöryhmän pohjaesitys, eikä edustajiston kokouksessa esitetty vastaesityksiä.

Keskisärkkä on Oulun yliopiston alumni, koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri, pääaineena johtaminen. Hän toimii Pohjois-Suomen Demarinuorten järjestösihteerinä. Hän on myös Monetra Oulu Oy:n hallituksen puheenjohtaja, Kiinteistö Oy Oulun Tetran hallituksen puheenjohtaja ja Pohjois-Suomen Sanomalehti Oy:n toimitusjohtaja.

”Mielenkiinnolla ja innolla odotan uusia tehtäviä ja sitä, että pääsen työskentelemään uusien työkavereiden kanssa”, Keskisärkkä kommentoi lehdelle tiistai-iltana.

OYY:n pääsihteeriksi hakivat Irja-Liisa Kärkkäinen, Nea Svenfelt, Kauko Keskisärkkä, Saija Kortet, Heidi Haataja, Kalle Parviainen, Georgia Giannopoulou, Samuli Lipponen ja Lauri Tuohiniemi. Heistä haastateltiin Keskisärkkä, Kärkkäinen ja Tuohiniemi. Rekrytointityöryhmä päätti lähettää haastatelluista ehdokkaista Keskisärkän ja Lauri Tuohiniemen henkilöarviointeihin. Jo ennen henkilöarviointia Tuohiniemi ilmoitti, ettei enää hae tehtävää.

Samassa kokouksessa täydennettiin myös OYY:n hallitusta vuodelle 2019. Kokouksessa ylioppilaskunnan hallitukseen valittiin uusina jäseninä Benjamin Michelin ja Jonna Hyttinen. Täydennyshaussa OYY:n hallitukseen haki seitsemän henkilöä.

Julkaistu 5.2.2019

Anni Hyypiö

Oulun ylioppilaslehden entinen päätoimittaja. Twitter: @AnniHyypio

Lue seuraavaksi

Oulun ylioppilaslehti etsii mainosmyyjiä freelance-sopimuksilla

Uutiset

12.5.2022

Vappuaaton kuvia ja tunnelmia: Perinteiset tapahtumat ilahduttivat opiskelijoita kahden vuoden tauon jälkeen

Petri Huttunen

Kulttuuri

5.5.2022

Erkki Koiso-Kanttilan katu 1
2T-ovi, 1.krs
90570 Oulu

toimitus@oyy.fi
+358 40 526 7821