Unirestan uusi kampuskauppa sijaitsee Linnanmaan kampuksen pohjoispäädyssä, aivan Subwayn ravintolan kyljessä. Vaikka pohjoispuolella on käynnissä isot remontit, Uniresta uskoo asiakkaiden löytävän paikalle. Kuva tiistailta 15.1.

Unirestan uusi kampuskauppa avaa ovensa torstaina 17.1.

Teksti Anni Hyypiö

Uusi Campus Shop avaa ovet torstaina 17. tammikuuta, Uniresta tiedottaa. Kampuskauppa sijoittuu Linnanmaan kampuksen uudelle puolelle, Subwayn ravintolan vieressä sijaitsevaan liiketilaan.

Unirestan toimitusjohtajan Kaija-Liisa Silvennoisen mukaan uuden kampuskaupan valikoima on pitkälti samanlainen kuin aiemmassa tilassa: paperikaupan tuotteita, mukaan otettavia välipaloja, karkkia, Oulun yliopiston logotuotteita. Uutena asiana ovat erikoiskahvit.

Tällä hetkellä Linnanmaan kampuksen pohjoispuolella on käynnissä mittavat remontit Oulun ammattikorkeakoulun tulevan muuton vuoksi. Humanistinen ja kasvatustieteiden tiedekunta muuttivat vuonna 2018 pohjoispäädystä uusiin tiloihin.

Kaija-Liisa Silvennoinen myöntää, että kaupan ensimmäinen myyntivuosi on luultavasti haastava.

”Uskomme silti, että silläkin puolella on vetovoimaa. Kirjaston ja Subwayn läheinen sijainti auttaa. Lisäksi kun kaupan valikoimaa ei saa tällä hetkellä muualta kampukselta, se houkuttelee asiakkaita kauempaakin. Sijainti paranee, kun Oamk muuttaa.”

Silvennoisen mukaan sijainti on pysyvä, ja vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva. ”Nyt on haasteena opettaa aiemmille opiskelijoille uusi osoite, mutta uskomme, ettei se ole liian iso haaste. Kun on hyvä valikoima, asiakkaat tulevat houkutusten luokse.”

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan ja Oulun ylioppilasapu ry:n omistama Uniresta luopui aiemmasta, keskusaulassa sijainneesta kampuskaupasta vuonna 2017, kun Oulun yliopisto irtisanoi tilan vuokrasopimuksen. Syynä tälle oli tarve lisätä ravintolapaikkoja, kun Oamk muuttaa Linnanmaan kampukselle. Entisen Campus Shopin tilassa on nyt Juveneksen kahvila-smoothiebaari.

Julkaistu 16.1.2019

Anni Hyypiö

Oulun ylioppilaslehden entinen päätoimittaja. Twitter: @AnniHyypio

Lue seuraavaksi

Hurmoksen iltatapahtuma kokosi yhteen yli 7000 opiskelijaa – katso kuvagalleria festivaalitunnelmista tästä

Kaisa-Reetta Seppänen

Kulttuuri

15.9.2021

Walk in -rokotustapahtuma Linnanmaan kampuksella viikolla 37

Tuuli Heikura

Uutiset

9.9.2021

Erkki Koiso-Kanttilan katu 1
2T-ovi, 1.krs
90570 Oulu

toimitus@oyy.fi
+358 40 526 7821