Havainnekuva uudesta kaupasta. Kuvan lähde: Uniresta/Red Compass.

Uniresta avaa Linnanmaalle Campus Shopin ensi vuoden alussa

Unirestan toimitusjohtajan Kaija-Liisa Silvennoisen mukaan ensi tammikuussa avattavan uuden kampuskaupan valikoima tulee olemaan samankaltainen kuin aiemmassa, viime lokakuussa suljetussa Campus Shopissa. Kaupasta saa muun muassa paperi- ja toimistotarvikkeita, kirjoja, lahjatavaroita ja mukaan otettavaa pientä syötävää, kuten salaatteja, erikoiskahveja ja karkkia.

Ajankohtaista  | 

Teksti Anni Hyypiö

Uniresta Oy avaa Oulun yliopiston Linnanmaan kampukselle Campus Shopin ensi vuoden alussa. Kauppa sijoittuu kampuksen uudelle puolelle, Subwayn ravintolan vieressä sijaitsevaan liiketilaan. Kaupan ovien on suunniteltu aukeavan ensi tammikuussa.

Unirestan toimitusjohtajan Kaija-Liisa Silvennoisen mukaan uuden kaupan valikoima tulee olemaan samankaltainen kuin aiemmassa, viime syksynä suljetussa Campus Shopissa.

Uuden kampuskaupan valikoimassa tulee olemaan paperi- ja toimistotarvikkeita, kirjoja, lahjatavaroita ja mukaan otettavaa pientä syötävää, kuten salaatteja, erikoiskahveja ja karkkia. Lisäksi Oulun yliopiston kanssa on käyty keskustelua mahdollisuudesta myydä yliopiston logotuotteita, Silvennoinen sanoo.

Sen sijaan edellisessä Campus Shopissa myydyt opintomonisteet ovat siirtyneet Juvenes Printille, eivätkä tule myyntiin enää uuteen kampuskauppaan.

Kaija-Liisa Silvennoisen mukaan uusi kauppa ei ole sijainniltaan niin ”ykköspaikalla” kuin aiempi, mutta siltikin riittävien asiakasvirtojen varrella. Hyvää on myös läheisyys tiedekirjasto Pegasukseen. ”Tila ei ole liian kaukana keskusaulastakaan, pienen kävelymatkan päässä.” Silvennoisen mukaan sijainti paranee huomattavasti, kun Oulun ammattikorkeakoulu (Oamk) muuttaa kampuksen pohjoispäätyyn.

”Kun lopetimme noin vuosi sitten Linnanmaalla, oli uusi tila jo silloin haussa. Siinä hetkessä ei löytynyt täyden kympin paikkaa, mutta nyt ollaan keskusteltu eri tahojen kanssa, ja Suomen Yliopistokiinteistöjen (SYK) kanssa löytyi hyvä liiketila. Tammikuun alussa tilaan tehdään pientä pintaremonttia, tuodaan laitteet ja valaistukset. Tilan ulkonäkö muuttuu kovasti.”

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan ja Oulun ylioppilasapu ry:n omistama Uniresta on avaamassa tänä syksynä Linnanmaalle myös uutta ravintolaa, H2O Campusta, joka tulee uuden PSOAS Loungen yhteyteen. Aiemmin ravintolan kerrottiin aukevan lokakuun lopussa, mutta nyt Silvennoinen arvioi, että ravintola avataan marraskuussa.

”Tarkkaa avauspäivämäärää en uskalla sanoa, mutta niin pian kuin mahdollista.”

Oulun yliopisto irtisanoi keskusaulassa sijainneen Campus Shopin (ent. Paperikauppa) tiloja koskevan vuokrasopimuksen Unirestan kanssa viime vuoden huhtikuussa. Syynä Campus Shopin vuokrasopimuksen irtisanomiselle oli tarve lisätä ravintolapaikkoja, kun Oamk muuttaa Linnanmaan kampukselle. Tilaan tuli Juveneksen kahvila-smoothiebaari.

 

Muokattu 19.10. kello 13.40: Lisätty tieto Unirestan omistajista.

Julkaistu 18.10.2018

Anni Hyypiö

Oulun ylioppilaslehden entinen päätoimittaja. Twitter: @AnniHyypio

Lue seuraavaksi

OYY:n uusi yhteisöasiantuntija Viljami Viinikka haluaa yhtenäisen yliopistoyhteisön

Tuuli Heikura

Ajankohtaista

20.1.2023

Oulun ylioppilaslehti hakee toimitusharjoittelijoita – hae paikkoja 15.1. mennessä!

Tuuli Heikura

Ajankohtaista

20.12.2022

Erkki Koiso-Kanttilan katu 1
2T-ovi, 1.krs
90570 Oulu

toimitus@oyy.fi
+358 40 526 7821