Oulun ylioppilaslehti 2018.

Juveneksen Cafe & Juicebar avaa ovensa pääsiäisen jälkeen, kampuksen eteläpäätyyn tulossa PSOASin palvelupiste

Linnanmaan kampukselle entisen Campus Shopin tiloihin tuleva uusi kahvila-smoothiebaari avaa ovensa pääsiäisen jälkeen, yliopisto tiedottaa. Juvenes-Yhtiöiden Cafe & Juicebar avataan keskiviikkona 4.4. aamuyhdeksältä. Kahvilatuotteiden, smoothieiden ja mehujen lisäksi lisäksi Cafe & Juicebarin valikoimaan tulee viinejä ja cocktaileja sekä mocktaileja eli alkoholittomia juomasekoituksia. Lisäksi kahvilassa myydään irtokarkkeja. Asiakaspaikkoja tilassa on 128 kappaletta. Kesällä smoothien tai mehun voi […]

TEKSTI Anni Hyypiö

KUVAT Anni Hyypiö

Linnanmaan kampukselle entisen Campus Shopin tiloihin tuleva uusi kahvila-smoothiebaari avaa ovensa pääsiäisen jälkeen, yliopisto tiedottaa.

Juvenes-Yhtiöiden Cafe & Juicebar avataan keskiviikkona 4.4. aamuyhdeksältä.

Kahvilatuotteiden, smoothieiden ja mehujen lisäksi lisäksi Cafe & Juicebarin valikoimaan tulee viinejä ja cocktaileja sekä mocktaileja eli alkoholittomia juomasekoituksia. Lisäksi kahvilassa myydään irtokarkkeja.

Asiakaspaikkoja tilassa on 128 kappaletta. Kesällä smoothien tai mehun voi hörpätä myös ulkona, sillä asiakaspaikkoja tulee myös J1-uloskäynnin yhteyteen, kampus-ja tapahtumapäällikkö Katja Holm kertoo.

Kahvilan avaaminen on viivästynyt aiemmasta aikataulusta. Alkuperäisten suunnitelmien mukaan ovien piti aueta tammikuussa, ja Oulun ylioppilaslehden päivitysjutussa (16.1.) kerrottiin ovien avautuvan helmi-maaliskuussa.

 

Kampukselle myös PSOASin palvelupiste

Uutta on tulossa myös Linnanmaan kampuksen eteläpäätyyn.

Pohjois-Suomen opiskelija-asuntosäätiö (PSOAS) suunnittelee kampukselle palvelupistettä ja kaikille avointa oleskelutilaa. Tällä hetkellä tila kulkee nimellä PSOAS Lounge.

PSOASin palvelupäällikkö Jari Simonen sanoo, että tila sijoittuu Juvenes Printin ja UniSalonin väliselle alueelle.

PSOASin palveluiden lisäksi samaan tilaan suunnitellaan myös kahvilan avaamista.

Simonen ei osaa vielä ennustaa tarkkaa avajaispäivää, mutta arvelee PSOAS Loungen avautuvan viimeistään syyskuun alkuun mennessä.

PSOASin asuntotoimisto sijaitsee Mannenkadulla, Oulun keskustassa.

Anni Hyypiö

Oulun ylioppilaslehden entinen päätoimittaja. Twitter: @AnniHyypio

Lue lisää: