Sanna Kangasniemestä OYY:n uusi sosiaalipoliittinen asiantuntija, avoinna myös tapahtumatuottaja-järjestöasiantuntijan paikka

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan (OYY) henkilöstön kokoonpanossa on tapahtunut muutoksia. OYY:n uutena sosiaalipoliittisena asiantuntijana on 3. kesäkuuta aloittanut Sanna Kangasniemi. Kangasniemi on aiemmin toiminut muun muassa Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta OSAKOn hallituksen sosiaalipolitiikasta vastaavana jäsenenä. Tällä hetkellä hän viimeistelee sosionomin opintojaan Oulun ammattikorkeakoulussa. ”Sannalta löytyy laajaa ja monipuolista kokemusta sosiaalipoliittiselta kentältä. Hän on muun muassa kouluttanut häirintäyhdyshenkilöitä […]

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan (OYY) henkilöstön kokoonpanossa on tapahtunut muutoksia. OYY:n uutena sosiaalipoliittisena asiantuntijana on 3. kesäkuuta aloittanut Sanna Kangasniemi.

Kangasniemi on aiemmin toiminut muun muassa Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta OSAKOn hallituksen sosiaalipolitiikasta vastaavana jäsenenä. Tällä hetkellä hän viimeistelee sosionomin opintojaan Oulun ammattikorkeakoulussa.

”Sannalta löytyy laajaa ja monipuolista kokemusta sosiaalipoliittiselta kentältä. Hän on muun muassa kouluttanut häirintäyhdyshenkilöitä ja hän on helposti lähestyttävä persoona”, ylioppilaskunnan pääsihteeri Kauko Keskisärkkä luonnehtii OYY:n tiedotteessa.

OYY:n sosiaalipoliittisen asiantuntijan hakuaika päättyi 7.4. Paikkaa haki seitsemän henkilöä, joista haastateltiin kolme.

Aiemmin tänä keväänä Oulun ylioppilaslehti uutisoi uuden sosiaalipoliittisen asiantuntijan olevan Tarja Salmela. Hän ei kuitenkaan ottanut paikkaa vastaan.

Ylioppilaskunnan sosiaalipoliittisen asiantuntijan työ keskittyy erityisesti opintososiaalisten asioiden kuten toimeentulon, terveydenhuollon, asumisen, opiskeluympäristön ja hyvinvoinnin pariin. Työnkuvaan kuuluu muun muassa ylioppilaskunnan sosiaalipoliittisen linjan valmistelusta vastaaminen, lausuntojen ja kannanottojen laadinta ja vastaaminen osaltaan ylioppilaskunnan hallinnosta, opiskelijoiden neuvonnasta ja yhteistoiminnasta opiskelijaedustajien kanssa. Työhön kuuluu myös kansainvälisten opiskelijoiden neuvonta ja edunvalvonta.

OYY:llä on tällä hetkellä avoinna myös tapahtumatuottaja-järjestöasiantuntijan paikka. Hänen tehtäviinsä kuuluvat järjestöjen neuvonta, edunvalvonta ja koulutus, järjestö- ja tapahtumaviestintä, järjestöavustukset, ylioppilaskunnan tapahtumatoiminnan koordinointi sekä sidosryhmäyhteistyö. Hän vastaa ylioppilaskunnan tapahtumien, kuten vuosijuhlaviikon ja lukukauden avajaistapahtuma Vulcanalian järjestämisestä, ja koko ylioppilaskunnan tapahtumatoiminnan kehittämisestä. Hakemusten tulee olla perillä viimeistään tiistaina 18. kesäkuuta kello 12.

Anni Hyypiö

Oulun ylioppilaslehden entinen päätoimittaja. Twitter: @AnniHyypio

Lue lisää: