Sanna Kangasniemestä OYY:n uusi sosiaalipoliittinen asiantuntija, avoinna myös tapahtumatuottaja-järjestöasiantuntijan paikka

Teksti Anni Hyypiö

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan (OYY) henkilöstön kokoonpanossa on tapahtunut muutoksia. OYY:n uutena sosiaalipoliittisena asiantuntijana on 3. kesäkuuta aloittanut Sanna Kangasniemi.

Kangasniemi on aiemmin toiminut muun muassa Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta OSAKOn hallituksen sosiaalipolitiikasta vastaavana jäsenenä. Tällä hetkellä hän viimeistelee sosionomin opintojaan Oulun ammattikorkeakoulussa.

”Sannalta löytyy laajaa ja monipuolista kokemusta sosiaalipoliittiselta kentältä. Hän on muun muassa kouluttanut häirintäyhdyshenkilöitä ja hän on helposti lähestyttävä persoona”, ylioppilaskunnan pääsihteeri Kauko Keskisärkkä luonnehtii OYY:n tiedotteessa.

OYY:n sosiaalipoliittisen asiantuntijan hakuaika päättyi 7.4. Paikkaa haki seitsemän henkilöä, joista haastateltiin kolme.

Aiemmin tänä keväänä Oulun ylioppilaslehti uutisoi uuden sosiaalipoliittisen asiantuntijan olevan Tarja Salmela. Hän ei kuitenkaan ottanut paikkaa vastaan.

Ylioppilaskunnan sosiaalipoliittisen asiantuntijan työ keskittyy erityisesti opintososiaalisten asioiden kuten toimeentulon, terveydenhuollon, asumisen, opiskeluympäristön ja hyvinvoinnin pariin. Työnkuvaan kuuluu muun muassa ylioppilaskunnan sosiaalipoliittisen linjan valmistelusta vastaaminen, lausuntojen ja kannanottojen laadinta ja vastaaminen osaltaan ylioppilaskunnan hallinnosta, opiskelijoiden neuvonnasta ja yhteistoiminnasta opiskelijaedustajien kanssa. Työhön kuuluu myös kansainvälisten opiskelijoiden neuvonta ja edunvalvonta.

OYY:llä on tällä hetkellä avoinna myös tapahtumatuottaja-järjestöasiantuntijan paikka. Hänen tehtäviinsä kuuluvat järjestöjen neuvonta, edunvalvonta ja koulutus, järjestö- ja tapahtumaviestintä, järjestöavustukset, ylioppilaskunnan tapahtumatoiminnan koordinointi sekä sidosryhmäyhteistyö. Hän vastaa ylioppilaskunnan tapahtumien, kuten vuosijuhlaviikon ja lukukauden avajaistapahtuma Vulcanalian järjestämisestä, ja koko ylioppilaskunnan tapahtumatoiminnan kehittämisestä. Hakemusten tulee olla perillä viimeistään tiistaina 18. kesäkuuta kello 12.

Julkaistu 17.6.2019

Anni Hyypiö

Oulun ylioppilaslehden päätoimittaja ja tiedeviestinnän opiskelija. Twitter: @AnniHyypio

Lue seuraavaksi

OYY otti kantaa Linnanmaan kampuksen muuttoon

Petra Uusimaa

Uutiset

23.3.2020

The University closes its doors on 18.3. – 24/7-cards no longer in use, libraries, Linnanmaa Sports hall to close

Iida Putkonen

Uutiset

17.3.2020

Erkki Koiso-Kanttilan katu 1
2T-ovi, 1.krs
90570 Oulu

toimitus@oyy.fi
+358 40 526 7821