Rauhala-klubi etsii Vuoden Opiskelijaa, esityksiä voi tehdä perjantaihin 5.4. asti

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan entisten toimijoiden alumniyhdistys Rauhala-klubi pyytää opiskelijajärjestöiltä esityksiä Vuoden Opiskelijaksi. Esitykset tulee jättää perjantaihin 5.4. kello 16 mennessä. Kriteereinä Vuoden Opiskelijalle ovat opiskeluaikana osoitettu aktiivisuus opiskelijoiden ja yliopistoyhteisön hyväksi sekä opintojen hyvä etenemistahti. Vuoden Opiskelija innostaa, edistää yhteisöllisyyttä ja motivoi ihmisiä tekemisellään. Vuoden Opiskelija on hyvä tyyppi, mutta myös tekijä niin opiskeluissaan kuin vapaa-ajallaan. Hänellä voi […]

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan entisten toimijoiden alumniyhdistys Rauhala-klubi pyytää opiskelijajärjestöiltä esityksiä Vuoden Opiskelijaksi.

Esitykset tulee jättää perjantaihin 5.4. kello 16 mennessä.

Kriteereinä Vuoden Opiskelijalle ovat opiskeluaikana osoitettu aktiivisuus opiskelijoiden ja yliopistoyhteisön hyväksi sekä opintojen hyvä etenemistahti. Vuoden Opiskelija innostaa, edistää yhteisöllisyyttä ja motivoi ihmisiä tekemisellään. Vuoden Opiskelija on hyvä tyyppi, mutta myös tekijä niin opiskeluissaan kuin vapaa-ajallaan. Hänellä voi olla kokemusta esimerkiksi opiskelijalähtöisen toiminnan käynnistämisestä tai pyörittämisestä, opiskelijajärjestön uudelleenherättämisestä tai muusta erityisestä toiminnasta järjestöissä tai yliopistolla.

Vuoden Opiskelijaksi nimettävän henkilön tulee olla perustutkinto-opiskelija eli hän suorittaa joko kandidaatin tutkintoa, maisterin tutkintoa, DI-tutkintoa tai lääketieteen lisensiaatin tutkintoa. Esitettävä henkilö ei voi olla ylioppilaskunnan hallituksen jäsen tai toimihenkilö eikä yliopiston ylimpien päätöksentekoelinten jäsen.

Vuoden Opiskelijan valinta julkistetaan keväällä Oulun yliopistopäivässä. Vuonna 2017 Vuoden opiskelijaksi valittiin Senni Suhonen, vuonna 2018 Emmi-Kaisa Molkkari.

Perustellut esitykset, esitetyn henkilön ansioluettelo sekä opintosuoritusote tulee toimittaa perjantaihin 5.4.2019 kello 16 mennessä sähköpostitse Rauhala-klubin hallituksen puheenjohtajalle Samira Fahimille sähköpostitse ().

Tarkemmat ohjeet hakemiseen löytyvät Rauhala-klubin verkkosivuilta.

 

Lue aikaisempien Vuoden Opiskelijoiden haastatteluitamme Oulun ylioppilaslehdestä: Senni Suhosen puheenjohtajavuonna ei yhtään tylsää hetkeä – “Kalenteria katsoessani en tiennyt, pitäisikö itkeä vai nauraa”, ”Ihminen voi elämässään opiskella täysillä vain kerran” – Vuoden Opiskelijaksi valittu Emmi-Kaisa Molkkari haluaa mielekkään työn, joka ei ole vain pakollinen paha

Anni Hyypiö

Oulun ylioppilaslehden entinen päätoimittaja. Twitter: @AnniHyypio

Lue lisää: