OYY:n koulutuspoliittiseksi asiantuntijaksi valittiin Valtteri Törmänen

Teksti Anni Hyypiö

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan (OYY) uudeksi koulutuspoliittiseksi asiantuntijaksi on valittu Valtteri Törmänen. Ylioppilaskunta tiedotti asiasta perjantaina 30. marraskuuta.

Törmänen opiskelee journalismia viestinnän tutkinto-ohjelmassa Oulun ammattikorkeakoulussa. Hän on ollut tänä vuonna Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK ry:n hallituksessa. Aiemmin hän on toiminut muun muassa Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan (OSAKO) hallituksen jäsenenä ja edustajiston puheenjohtajana ja Oulun ammattikorkeakoulun Oy:n hallituksessa. Törmänen on myös Vihreiden nuorten hallituksen jäsen.

Valtteri Törmänen aloittaa työssään tammikuussa 2019.

”Olemme iloisia, että saimme pitkän linjan edunvalvojan ja opiskelijavaikuttajan meille töihin! Lisäksi on hienoa, että meillä on koulutuspoliittinen asiantuntija, joka tuntee myös duaalimallin toisen puolen, varsinkin kun ammattikorkeakoulu muuttaa Linnanmaan kampukselle ja korkeakoulujen välinen yhteistyö todenteolla alkaa”, OYY:n hallituksen puheenjohtaja Kalle Parviainen kommentoi ylioppilaskunnan tiedotteessa.

Koulutuspoliittisen asiantuntijan paikkaa haki kuusi henkilöä, joista haastatteluihin kutsuttiin kolme.

Oulun yliopiston ylioppilaskunnalla on käynnissä myös uuden pääsihteerin rekrytointi. Pääsihteerin hakuaika päättyy 4. joulukuuta.

Julkaistu 30.11.2018

Anni Hyypiö

Oulun ylioppilaslehden päätoimittaja. Henkensä pitimiksi tuottaa säännöllisen epäsäännöllisesti kirjoituksia, kuvia ja kuvituksia maailmasta ja sen menosta. Instagram: @anniskelualue. Twitter: @AnniHyypio

Lue seuraavaksi

Yt-neuvottelut aloitetaan musiikkikasvatuksessa ja tähtitieteessä, kauppakorkeakoulun tutkimusyksikköön tulossa toimenpideohjelma ilman yt-neuvotteluita

Anni Hyypiö

Uutiset

12.2.2019

OYY:n pääsihteeriksi valittiin Kauko Keskisärkkä

Anni Hyypiö

Uutiset

5.2.2019

Erkki Koiso-Kanttilan katu 1
2T-ovi, 1.krs
90570 Oulu

toimitus@oyy.fi
+358 40 526 7821