OYY:n koulutuspoliittiseksi asiantuntijaksi valittiin Valtteri Törmänen

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan (OYY) uudeksi koulutuspoliittiseksi asiantuntijaksi on valittu Valtteri Törmänen. Ylioppilaskunta tiedotti asiasta perjantaina 30. marraskuuta. Törmänen opiskelee journalismia viestinnän tutkinto-ohjelmassa Oulun ammattikorkeakoulussa. Hän on ollut tänä vuonna Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK ry:n hallituksessa. Aiemmin hän on toiminut muun muassa Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan (OSAKO) hallituksen jäsenenä ja edustajiston puheenjohtajana ja Oulun ammattikorkeakoulun Oy:n hallituksessa. […]

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan (OYY) uudeksi koulutuspoliittiseksi asiantuntijaksi on valittu Valtteri Törmänen. Ylioppilaskunta tiedotti asiasta perjantaina 30. marraskuuta.

Törmänen opiskelee journalismia viestinnän tutkinto-ohjelmassa Oulun ammattikorkeakoulussa. Hän on ollut tänä vuonna Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK ry:n hallituksessa. Aiemmin hän on toiminut muun muassa Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan (OSAKO) hallituksen jäsenenä ja edustajiston puheenjohtajana ja Oulun ammattikorkeakoulun Oy:n hallituksessa. Törmänen on myös Vihreiden nuorten hallituksen jäsen.

Valtteri Törmänen aloittaa työssään tammikuussa 2019.

”Olemme iloisia, että saimme pitkän linjan edunvalvojan ja opiskelijavaikuttajan meille töihin! Lisäksi on hienoa, että meillä on koulutuspoliittinen asiantuntija, joka tuntee myös duaalimallin toisen puolen, varsinkin kun ammattikorkeakoulu muuttaa Linnanmaan kampukselle ja korkeakoulujen välinen yhteistyö todenteolla alkaa”, OYY:n hallituksen puheenjohtaja Kalle Parviainen kommentoi ylioppilaskunnan tiedotteessa.

Koulutuspoliittisen asiantuntijan paikkaa haki kuusi henkilöä, joista haastatteluihin kutsuttiin kolme.

Oulun yliopiston ylioppilaskunnalla on käynnissä myös uuden pääsihteerin rekrytointi. Pääsihteerin hakuaika päättyy 4. joulukuuta.

Anni Hyypiö

Oulun ylioppilaslehden entinen päätoimittaja. Twitter: @AnniHyypio

Lue lisää: