Tiede, tutkimus ja koulutus aiheina Linnanmaalla 18.3. järjestettävässä vaalipaneelissa

Eduskuntavaalit lähestyvät, ja siitä varmana merkkinä ovat vaalipaneelit. Oulun yliopiston Linnanmaan kampuksella järjestetään maanantaina 18. maaliskuuta vaalipaneeli, jonka aiheina ovat yliopistolle tärkeät teemat – tiede, tutkimus ja koulutus. Maanantain vaalitentin järjestävät Oulun yliopisto, Oulun yliopiston ylioppilaskunta, Professoriliitto, Sivistystyönantajat, Suomen yliopistojen rehtorineuvosto UNIFI, Säätiöiden ja rahastojen neuvottelukunta, Tieteellisten seurain valtuuskunta ja Tieteentekijöiden liitto. Paneelin osallistuvat tentattavina Jaana […]

Eduskuntavaalit lähestyvät, ja siitä varmana merkkinä ovat vaalipaneelit.

Oulun yliopiston Linnanmaan kampuksella järjestetään maanantaina 18. maaliskuuta vaalipaneeli, jonka aiheina ovat yliopistolle tärkeät teemat – tiede, tutkimus ja koulutus.

Maanantain vaalitentin järjestävät Oulun yliopisto, Oulun yliopiston ylioppilaskunta, Professoriliitto, Sivistystyönantajat, Suomen yliopistojen rehtorineuvosto UNIFI, Säätiöiden ja rahastojen neuvottelukunta, Tieteellisten seurain valtuuskunta ja Tieteentekijöiden liitto.

Paneelin osallistuvat tentattavina Jaana Isohätälä (vihr.), Olli Kohonen (vas.), Vaili Jämsä-Uusitalo (sin.), Ulla Parviainen (kesk.), Mari-Leena Talvitie (kok.), Tytti Tuppurainen (sd.) ja Ville Vähämäki (ps.).

Paneelin juontavat Oulun ylioppilaslehden päätoimittaja Anni Hyypiö ja lehden entinen päätoimittaja, nykyinen Luovan Työmaan tekstisuunnittelija Ville Koivuniemi.

Paneeli järjestetään maanantaina 18.3. Saalastinsalissa kello 13–15. Paneelia edeltää kello 12.30 katettava kahvitarjoilu. Tilaisuus on kaikille avoin, ja paneelia voi seurata myös etänä suorana lähetyksenä verkossa tämän linkin takaa.

Vastaavat tieteeseen ja sivistykseen keskittyvät vaalikeskustelut järjestetään kevään aikana myös Turussa ja Tampereella.

 

Eduskuntavaalien ennakkoäänestys järjestetään kotimaassa 3.–9.4., ulkomailla 3.–6.4. Varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 14.4.2019.

Muokattu 18.3. 2019 kello 8.54: Muutettu yksi paneelin osallistujista: Pirkko Mattilan sijaan paneeliin osallistuu Vaili Jämsä-Uusitalo.

Anni Hyypiö

Oulun ylioppilaslehden entinen päätoimittaja. Twitter: @AnniHyypio

Lue lisää: