OYY:n Veera Alahuhta Suomen ylioppilaskuntien liiton hallitukseen

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan (OYY) hallituksen jäsen Veera Alahuhta on valittu Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) hallitukseen vuodelle 2017. Kulttuuriantropologiaa opiskelevan Alahuhdan vastuualueena OYY:n hallituksessa ovat olleet kuluvana vuonna kansainväliset asiat, kehitysyhteistyö ja järjestöasiat. “On ilo ja kunnia päästä jatkamaan työtä koulutuksellisen tasa-arvon, kansainvälisyyden ja maksuttoman koulutuksen puolesta Suomen ylioppilaskuntien liitossa. Ensi vuodesta tulee haastava. Haluan olla […]

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan (OYY) hallituksen jäsen Veera Alahuhta on valittu Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) hallitukseen vuodelle 2017. Kulttuuriantropologiaa opiskelevan Alahuhdan vastuualueena OYY:n hallituksessa ovat olleet kuluvana vuonna kansainväliset asiat, kehitysyhteistyö ja järjestöasiat.

“On ilo ja kunnia päästä jatkamaan työtä koulutuksellisen tasa-arvon, kansainvälisyyden ja maksuttoman koulutuksen puolesta Suomen ylioppilaskuntien liitossa. Ensi vuodesta tulee haastava. Haluan olla tekemässä SYL:stä ensi vuonna aitoa edelläkävijää ja rohkeaa opiskelijoiden puolestapuhujaa”, Alahuhta sanoo.

Suomen ylioppilaskuntien liiton liittokokous järjestettiin Espoon Korpilammella 18.-19. marraskuuta. Liittokokous valitsi SYL:n hallituksen puheenjohtajaksi Riina Lumpeen Turun yliopiston ylioppilaskunnasta (TYY). Hallitukseen tulivat valituksi myös Tarik Ahsanullah ja Maria Loima Helsingin yliopiston ylioppilaskunnasta, Jyri Lähdemaa TYY:stä, Jimmy Nylund Aalto-yliopiston ylioppilaskunnasta (AYY) ja Jani Sillanpää Tampereen teknillisen yliopiston ylioppilaskunnasta (TTYY).

Suomen ylioppilaskuntien liittoon kuuluu 14 ylioppilaskuntaa ympäri maata ja se edustaa noin 135 000 yliopisto-opiskelijaa.

Minna Koivunen

Oulun ylioppilaslehden entinen päätoimittaja, joka pyrkii ymmärtämään maailmaa pala palalta, oppii joka päivä jotain uutta ja rakastaa uimista. Twitter: @koominna

Lue lisää: