OYY:n Siiri Nousiainen SYL:n hallitukseen

Teksti Minna Koivunen

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan (OYY) hallituksen puheenjohtaja Siiri Nousiainen on valittu Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) hallituksen jäseneksi vuodelle 2016. Nousiainen on 24-vuotias humanististen tieteiden kandidaatti ja aate- ja oppihistorian opiskelija.

”Olen todella iloinen hallituspaikasta. Uusi hallitus on mahtava porukka, ja tällä me pystytään hyvin starttaamaan uusi vuosi!” Nousiainen iloitsee.

Suomen ylioppilaskuntien liittoon kuuluu 14 ylioppilaskuntaa ympäri maata ja se edustaa noin 135 000 yliopisto-opiskelijaa. Sen keskeisimmät tavoitteet ovat opiskelijoiden sosiaalisen aseman ja opiskelumahdollisuuksien parantaminen. SYL keskittyy toiminnassaan valtakunnalliseen lainsäädäntövaikuttamiseen.

Liiton puheenjohtajaksi valittiin tekniikan kandidaatti Heikki Koponen Aalto-yliopiston ylioppilaskunnasta (AYY). Muut hallituksen jäsenet ovat Alviina Alametsä (Helsingin yliopiston ylioppilaskunta HYY), Ella Keski-Panula (Helsingin yliopiston ylioppilaskunta HYY), Annu Komulainen (Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta JYY), Tuomas Kuoppala (Tampereen yliopiston ylioppilaskunta Tamy) ja Mia Lehto (Keskustan Opiskelijaliitto KOL, taustaylioppilaskunta LTKY).

Suomen ylioppilaskuntien liiton liittokokous järjestettiin Espoon Korpilammella 20.–21. marraskuuta.

Julkaistu 23.11.2015

Minna Koivunen

Oulun ylioppilaslehden entinen päätoimittaja, joka pyrkii ymmärtämään maailmaa pala palalta, oppii joka päivä jotain uutta ja rakastaa uimista. Twitter: @koominna

Lue seuraavaksi

Remote studies will continue for spring 2021 – new mask recommendation at the University

Iida Putkonen

In English

28.10.2020

Etäopiskelu jatkuu koko kevään – lisäksi maskisuositus yliopistolla

Iida Putkonen

Opiskelu

28.10.2020

Erkki Koiso-Kanttilan katu 1
2T-ovi, 1.krs
90570 Oulu

toimitus@oyy.fi
+358 40 526 7821