OYY:n Siiri Nousiainen SYL:n hallitukseen

Teksti Minna Koivunen

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan (OYY) hallituksen puheenjohtaja Siiri Nousiainen on valittu Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) hallituksen jäseneksi vuodelle 2016. Nousiainen on 24-vuotias humanististen tieteiden kandidaatti ja aate- ja oppihistorian opiskelija.

”Olen todella iloinen hallituspaikasta. Uusi hallitus on mahtava porukka, ja tällä me pystytään hyvin starttaamaan uusi vuosi!” Nousiainen iloitsee.

Suomen ylioppilaskuntien liittoon kuuluu 14 ylioppilaskuntaa ympäri maata ja se edustaa noin 135 000 yliopisto-opiskelijaa. Sen keskeisimmät tavoitteet ovat opiskelijoiden sosiaalisen aseman ja opiskelumahdollisuuksien parantaminen. SYL keskittyy toiminnassaan valtakunnalliseen lainsäädäntövaikuttamiseen.

Liiton puheenjohtajaksi valittiin tekniikan kandidaatti Heikki Koponen Aalto-yliopiston ylioppilaskunnasta (AYY). Muut hallituksen jäsenet ovat Alviina Alametsä (Helsingin yliopiston ylioppilaskunta HYY), Ella Keski-Panula (Helsingin yliopiston ylioppilaskunta HYY), Annu Komulainen (Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta JYY), Tuomas Kuoppala (Tampereen yliopiston ylioppilaskunta Tamy) ja Mia Lehto (Keskustan Opiskelijaliitto KOL, taustaylioppilaskunta LTKY).

Suomen ylioppilaskuntien liiton liittokokous järjestettiin Espoon Korpilammella 20.–21. marraskuuta.

Julkaistu 23.11.2015

Minna Koivunen

Oulun ylioppilaslehden entinen päätoimittaja, joka pyrkii ymmärtämään maailmaa pala palalta, oppii joka päivä jotain uutta ja rakastaa uimista. Twitter: @koominna

Lue seuraavaksi

Oulun ylioppilaslehti etsii mainosmyyjiä freelance-sopimuksilla

Uutiset

12.5.2022

Vappuaaton kuvia ja tunnelmia: Perinteiset tapahtumat ilahduttivat opiskelijoita kahden vuoden tauon jälkeen

Petri Huttunen

Kulttuuri

5.5.2022

Erkki Koiso-Kanttilan katu 1
2T-ovi, 1.krs
90570 Oulu

toimitus@oyy.fi
+358 40 526 7821