Oulun ylioppilaslehti 2017.

OYY:n hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Kalle Parviainen, edustajiston puheenjohtajaksi Elisabet Shnoro

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan (OYY) edustajisto on kokouksessaan 5. joulukuuta valinnut luottamushenkilöt vuodelle 2018. Ylioppilaskunnan edustajiston puheenjohtajaksi valittiin Elisabet Shnoro ja hallituksen puheenjohtajaksi Kalle Parviainen. Elisabet Shnoro on 25-vuotias konetekniikan opiskelija. Hänen taustaryhmänsä on Tekniikan ja talouden vaalirengas (TeTa). Edustajiston varapuheenjohtajaksi valittiin Miriam Putula (Oulun keskustaopiskelijat).  Hallituksen puheenjohtajaksi valittu Kalle Parviainen on 31-vuotias englantilaisen filologian opiskelija. Hänen […]

TEKSTI Anni Hyypiö

KUVAT Anni Hyypiö

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan (OYY) edustajisto on kokouksessaan 5. joulukuuta valinnut luottamushenkilöt vuodelle 2018.

Ylioppilaskunnan edustajiston puheenjohtajaksi valittiin Elisabet Shnoro ja hallituksen puheenjohtajaksi Kalle Parviainen.

Elisabet Shnoro on 25-vuotias konetekniikan opiskelija. Hänen taustaryhmänsä on Tekniikan ja talouden vaalirengas (TeTa). Edustajiston varapuheenjohtajaksi valittiin Miriam Putula (Oulun keskustaopiskelijat). 

Hallituksen puheenjohtajaksi valittu Kalle Parviainen on 31-vuotias englantilaisen filologian opiskelija. Hänen taustaryhmänsä on Humanistien ja kasvatustieteilijöiden vaalirengas (HuKa). Parviainen on kuluvana vuonna toiminut OYY:n hallituksessa.

”Olen kiitollinen siitä luottamuksesta, jonka edustajisto on asettanut, toivon olevani luottamuksen arvoinen. Ensi vuonna on mahdollisuus keskittyä ydintehtäväämme, toiminnan aktiiviseen kehittämiseen ja edunvalvontaan. Erityisen tyytyväinen olen siihen, että saimme ensimmäistä kertaa kansainvälisen tutkinto-opiskelijan (David Delahunty) hallitukseen”, kertoo Parviainen tunnelmistaan.

”Hallituksen puheenjohtajan tärkeimpiä tehtäviä on pitää suhteita yllä tärkeimpiin sidosryhmiin, yliopistoon ja kaupunkiin. Koska molemmissa ollaan kovin kiireisiä, yhteydenpidosta kannattaa pitää huolta itse, ottaa puhelin käteen ja pyytää tapaamisiin”, ohjeistaa vuoden 2017 hallituksen puheenjohtaja Joel Kronqvist seuraajaansa.

Muut OYY:n hallituksen uudet jäsenet ovat Katri Kiurujoki (Humanistien ja kasvatustieteilijöiden vaalirengas), Tuomas Soini (Humanistien ja kasvatustieteilijöiden vaalirengas), Jenna Suorsa (Tekniikan ja talouden vaalirengas), David Delahunty (Humanistien ja kasvatustieteilijöiden vaalirengas), Vilma-Riikka Tiittanen (Humanistien ja kasvatustieteilijöiden vaalirengas) ja Toni Sandvik (Tieteellisten vaaliliitto).

Anni Hyypiö

Oulun ylioppilaslehden entinen päätoimittaja. Twitter: @AnniHyypio

Lue lisää: