Oulun ylioppilaslehti etsii mainosmyyjiä freelance-sopimuksilla

Oulun ylioppilaslehti etsii kolmea mainosmyyjää freelance-sopimuksella toteutettavaan työsuhteeseen. Työ on aikaan ja paikkaan sitoutumatonta kesän ajan tehtävää myyntityötä, jonka jälkeen on mahdollisuus jatkaa tehtävässä tulosten tarkastelun jälkeen. Oulun ylioppilaslehti haluaa toiminnallaan edistää opiskelijoiden työllistymistä ja työkokemuksen kerryttämistä aikaan ja paikkaan sitoutumattomasti opintojen aikana. Tämän vuoksi käytössämme on freelance-sopimukset, jotka antavat vapautta lisätienestien hankkimiseen opintojen ohella. […]

Oulun ylioppilaslehti etsii kolmea mainosmyyjää freelance-sopimuksella toteutettavaan työsuhteeseen. Työ on aikaan ja paikkaan sitoutumatonta kesän ajan tehtävää myyntityötä, jonka jälkeen on mahdollisuus jatkaa tehtävässä tulosten tarkastelun jälkeen.

Oulun ylioppilaslehti haluaa toiminnallaan edistää opiskelijoiden työllistymistä ja työkokemuksen kerryttämistä aikaan ja paikkaan sitoutumattomasti opintojen aikana. Tämän vuoksi käytössämme on freelance-sopimukset, jotka antavat vapautta lisätienestien hankkimiseen opintojen ohella.

Etsimme nyt kolmea mainosmyyjää itsenäiseen, mutta tuettuun Oulun ylioppilaslehden painetun lehden ja verkkojulkaisun mainospaikkojen myyntiin alustavasti kesän ajalle. Valitut henkilöt perehdytetään tehtävään. Lisäksi työhön tarjotaan ohjausta, tarvittavat työvälineet ja valmiit kontaktit.Oulun ylioppilaslehti etsii kolmea mainosmyyjää freelance-sopimuksella toteutettavaan työsuhteeseen. Työ on aikaan ja paikkaan sitoutumatonta kesän ajan tehtävää myyntityötä, jonka jälkeen on mahdollisuus jatkaa tehtävässä tulosten tarkastelun jälkeen. Tehtävässä on käytössä reilu provisiopalkkaus, joka mahdollistaa oman työpanoksen ja näin palkkatason määrittelyn.

Tehtävään valituilta henkilöiltä odotetaan kokemusta myyntineuvottelusta tai muusta myyntityöstä, rohkeutta ottaa puhelin käteen oma-aloitteisesti ja kykyä johtaa omaa työskentelyään.

Lisätietoa tehtävästä antaa päätoimittaja Tuuli Heikura (). Avoimet hakemukset osoitteeseen . Haku on avoinna 31. toukokuuta 2022 saakka, mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana. Toimi siis nopeasti!