Oulun yliopistolla järjestetään marraskuussa hyväntekeväisyystanssiaiset

Teksti Anni Hyypiö

Oulun yliopistolla tanssitaan marraskuussa hyvän asian puolesta.

Lauantaina 18.11. Linnanmaalla Saalastinsalissa järjestetään konserttitanssiaiset, joiden tuotot luovutetaan Hope – Yhdessä ja Yhteisesti Oulu ry:lle. Yhdistys auttaa lapsiperheitä vaate- ja tarvikelahjoituksin ja tukee lasten ja nuorten harrastamista.

Tanssiaisillassa esiintyvät Oulun yliopiston kamariorkesteri, puhallinorkesteri Viventi, Tervakaupungin puhaltajat, ONMKY:n puhallinyhtye Vaskiveikot sekä tilaisuutta varten koottu puhallincombo. Illan laulusolisteja ovat Jouni Kokkoniemi sekä Sini Mäki (os. Alatalo) ja Juho Schroderus. Tapahtuman juontaa Tuukka Myllymäki.

Tanssiaiset alkavat kello 19 ja päättyvät kello 23.

Konserttitanssiaisten ohjelmisto koostuu eri vuosikymmenten tunnetuista tanssikappaleista. Yleisö pääsee illan aikana tanssimaan muun muassa valssia, tangoa, humppaa ja foxia. Illalle ei ole asetettu erityistä pukukoodia, mutta järjestäjien mukaan juhlava pukeutuminen on suotavaa.

Liput maksavat 25 euroa (pelkkä tanssiaislippu) ja 40 euroa (tanssiaislippu buffetiltapalalla). Lippuja voi ostaa ennakkoon kaikista Oulu10-palvelupisteistä sekä tanssiaisissa mukana olevien orkestereiden soittajilta.

Tanssiaiset ovat osa Suomen itsenäisyyden juhlavuoden ohjelmaa. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Vuolle, Oulu-opisto, ONMKY, Oulun yliopisto, Oulun seurakunnat ja Oulun konservatorio.

 

Muokattu 6.10.2017 kello 9:31: Lisätty tieto tapahtuman juontajasta.

Julkaistu 5.10.2017

Anni Hyypiö

Oulun ylioppilaslehden päätoimittaja. Henkensä pitimiksi tuottaa säännöllisen epäsäännöllisesti kirjoituksia, kuvia ja kuvituksia maailmasta ja sen menosta. Instagram: @anniskelualue. Twitter: @AnniHyypio

Lue seuraavaksi

Oulun yliopiston professorille Heli Jantuselle Suomen tiedepalkinto

Anni Hyypiö

Tiede

17.6.2019

Sanna Kangasniemestä OYY:n uusi sosiaalipoliittinen asiantuntija, avoinna myös tapahtumatuottaja-järjestöasiantuntijan paikka

Anni Hyypiö

Uutiset

17.6.2019

Erkki Koiso-Kanttilan katu 1
2T-ovi, 1.krs
90570 Oulu

toimitus@oyy.fi
+358 40 526 7821