Oulun korkeakoululiikunta on Pohjois-Pohjanmaan Vuoden liikuttaja

Oulun yliopiston, Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) ja Oulun seudun ammattiopiston (OSAO) yhteinen liikuntapalvelu Oulun korkeakoululiikunta (OKKL) on palkittu Pohjois-Pohjanmaan Vuoden liikuttaja 2016 -palkinnolla. Palkinnon perusteena on toimijoiden onnistunut ja valtakunnallisesti uraa uurtava yhteistyö viimeisen kymmenen vuoden ajalta sekä tuhansien henkilöiden viikoittainen liikuttaminen. Palkinto luovutettiin lauantaina 28.1. Oulussa järjestetyssä Pohjois-Pohjanmaan Urheilugaalassa. Palkinnon vastaanottivat liikuntasuunnittelijat Aki Hentilä (Oamk), Markku Saarela […]

Oulun yliopiston, Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) ja Oulun seudun ammattiopiston (OSAO) yhteinen liikuntapalvelu Oulun korkeakoululiikunta (OKKL) on palkittu Pohjois-Pohjanmaan Vuoden liikuttaja 2016 -palkinnolla.

Palkinnon perusteena on toimijoiden onnistunut ja valtakunnallisesti uraa uurtava yhteistyö viimeisen kymmenen vuoden ajalta sekä tuhansien henkilöiden viikoittainen liikuttaminen.

Palkinto luovutettiin lauantaina 28.1. Oulussa järjestetyssä Pohjois-Pohjanmaan Urheilugaalassa.

Palkinnon vastaanottivat liikuntasuunnittelijat Aki Hentilä (Oamk), Markku Saarela (Oulun yliopisto) ja Antti Puotiniemi (OSAO).

”Palkinnon saaminen tuntui oikein hyvältä! Liikuttajapalkinto passaa meille loistavasti, tarjoammehan palveluja paljon ja monipuolisesti. Lisäksi liikutamme viikottain kuitenkin suurtaa määrää ihmisiä, toiminnassamme viikottaisia liikuntakertoja on keskimäärin 6000”, suunnittelija Aki Hentilä kertoo tunnelmistaan.

Korkeakoululiikunnalla on Oulussa pitkät perinteet. Oulun yliopiston liikuntapalvelut perustettiin 1968, ja liikuntasihteeri aloitti kahta vuotta myöhemmin. Oulun ammattikorkeakoulun liikuntapalvelut starttasivat vuonna 2002. Oamk ja yliopisto aloittivat liikuntayhteistyön vuonna 2007, ja OSAO tuli mukaan toimintaan 2013.

Oulun korkeakoululiikunnan tarjoamien palveluiden skaala ulottuu liikunnan alkeista huippu-urheiluun. OKKL järjestää liikuntavuoroja ja -kursseja, liikunta- ja hyvinvointipalveluita yhteistyökumppaneiden kanssa, neuvontaa, koulutusta ja urheiluakatemiatoimintaa.

Korkeakoululiikunnan palveluita käyttävät yliopiston, Oamkin ja ammattiopiston opiskelijoiden ja henkilökunnan lisäksi Diakonia-ammattikorkeakoulun opiskelijat ja Oulun seudun koulutuskuntayhtymän (Osekk) henkilökunta.

Anni Hyypiö

Oulun ylioppilaslehden entinen päätoimittaja. Twitter: @AnniHyypio

Lue lisää: