Jonne Kettunen ja Miina-Anniina Heiskanen hallituksen opiskelijajäseniksi, Puistomanne myyntiin

Teksti Anni Hyypiö

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan (OYY) edustajisto valitsi 31. lokakuuta 2017 pidetyssä kokouksessaan Oulun yliopiston hallituksen uudet opiskelijajäsenet.

Kaudelle 2018–2019 hallitukseen valittiin Jonne Kettunen ja Miina-Anniina Heiskanen.

Kettunen on 28-vuotias kansainvälisen liiketoiminnan johtamisen opiskelija ja Heiskanen on 31-vuotias markkinoinnin opiskelija. Kettunen uusi toista kertaa pestinsä, sillä hän toimi toisena opiskelijajäsenenä nyt päättyvällä kaudella ja myös sitä edeltäneellä kaudella.

Yliopiston hallitus on yliopistolain mukaan yliopiston ylin päätöksentekoelin. Yliopiston hallitus päättää muun muassa yliopiston strategiasta, budjetista sekä periaatteista, joilla rahaa jaetaan tiedekunnille. Oulun yliopiston hallituksen opiskelijajäseneksi kaudelle 2018–2019 haki seitsemän henkilöä.

Lisäksi samassa kokouksessa edustajisto valtuutti ylioppilaskunnan hallituksen myymään ylioppilaskunnan omistamat kiinteistöosakeyhtiö Puistomannen osakkeet. OYY:n edustajisto päättää erikseen, mihin kaupasta saatu tuotto sijoitetaan.

Ylioppilaskunnan toimisto on aiemmin sijainnut Puistomannessa. OYY:n entisen toimiston lisäksi kiinteistössä toimii Pohjois-Suomen opiskelija-asuntosäätiö (PSOAS) ja Uniresta Oy.

Samassa kokouksessa edustajisto päätti muuttaa Oulun ylioppilaslehden päätoimittajan työsuhteen määräaikaisesta vakinaiseksi. Oulun ylioppilaslehden nykyinen päätoimittaja on Anni Hyypiö.

 

Muokattu 1.11. kello 14:25: Tarkennettu kohtaa Jonne Kettusen aiemmasta kaudesta.

Julkaistu 31.10.2017

Anni Hyypiö

Oulun ylioppilaslehden päätoimittaja ja tiedeviestinnän opiskelija. Twitter: @AnniHyypio

Lue seuraavaksi

Edustajisto päätti: järjestöavustukset vuodelle 2020 leikattiin reiluun 10 000 euroon, tukea myönnetään vain pienille ainejärjestöille

Anni Hyypiö

Uutiset

10.12.2019

Järjestöavustukset puhututtavat edustajiston kokouksessa – Lääketieteellisen vaaliliiton edustajistoryhmä esittää ensi vuonna jaettavaan summaan leikkausta ja rajausta tuensaajiin

Anni Hyypiö

Uutiset

10.12.2019

Erkki Koiso-Kanttilan katu 1
2T-ovi, 1.krs
90570 Oulu

toimitus@oyy.fi
+358 40 526 7821