Unirestan Aularavintola on yksi Linnanmaan kampuksen kuudesta opiskelijaravintoloista. Sen tiloissa aloittaa tammikuussa Fazer Amican ravintola.

Isot ravintolayritykset mukana Linnanmaan ravintolakilpailutuksessa

Teksti Anni Hyypiö

Linnanmaan ravintolapalveluiden järjestämisestä kilpailee seitsemän ruokailupalveluita järjestävää yritystä.

Tarjouksen jättivät määräaikaan mennessä Sodexo Oy, ISS palvelut Oy, Fazer Food Services Oy, Compass Group Finland Oy, Uniresta Oy, Juvenes-Yhtiöt Oy ja Leijona Catering Oy.

Tarjouksen jättäneistä Sodexo, ISS palvelut, Fazer Food Services ja Compass Group ovat isoja monikansallisia yhtiöitä. Juvenes-Yhtiöt Oy:n omistajia ovat Tampereen yliopisto ja Tampereen yliopiston ylioppilaskunta, ja muun muassa varusmiehiä muonittavan Leijona Cateringin omistaa sataprosenttisesti valtio. Tällä hetkellä Linnanmaan ravintoloista vastaavan Unirestan omistaa Oulun yliopiston ylioppilaskunta ja Oulun ylioppilasapu ry.

Linnanmaan ravintoloista kilpailutuksen ulkopuolelle jäi vain Kastari-ravintola, joka kilpailutettiin jo lääketieteellisen tiedekunnan ravintolan yhteydessä vuosi sitten. Tarjoukseen sisältyy myös Tellukseen tuleva take away -kahvila.

Oulun yliopiston hankintasuunnittelija Satu Kuokkasen mukaan tarjouksiin tutustumisessa voi mennä hieman kauemmin kuin aiemmin ilmoitettiin.

”Tarjouskilpailun voittaja saadaan selville viimeistään joulukuun alussa. Tarjouskilpailun voittajasta lopullisen päätöksen tekee Oulun yliopistopalveluiden johto.”

Mikäli ravintolapalvelujen toimittaja vaihtuu Unirestasta joksikin muuksi, ensimmäisen uuden ravintolan pitäisi olla avoinna viimeistään 11.1.2016. Kuokkasen mukaan Telluksen kahvila avautuu vuoden 2016 alkupuolella, heti kun se vain on käytännön asioiden puolesta mahdollista

Julkaistu 11.11.2015

Anni Hyypiö

Oulun ylioppilaslehden päätoimittaja ja tiedeviestinnän opiskelija. Twitter: @AnniHyypio

Lue seuraavaksi

”Oli toive että löytyisi tällainen avoin, kiva tila, jossa voi tulla ja mennä” – Kontinkankaan Tellus tuo kampukselle tapahtumia ja tilaa opiskelulle

Helmi Juntunen

Opiskelu

16.9.2019

Vilkas vaalivuosi jatkuu – Nyt alkoi OYY:n edustajistovaalien ehdokasasettelu, itse vaalit käydään marraskuun alussa

Anni Hyypiö

Uutiset

16.9.2019

Erkki Koiso-Kanttilan katu 1
2T-ovi, 1.krs
90570 Oulu

toimitus@oyy.fi
+358 40 526 7821