Info - in English

Pilkahduksia opiskelijaelämästä, mielenkiintoisten henkilöiden tarinoita, Oulun yliopistolla tehtävää tiedettä ja ajankohtaisia ilmiöitä. Tätä kaikkea ja paljon muuta tarjoaa Oulun ylioppilaslehti – jo vuodesta 1961.

Oululaisille opiskelijoille suunnattu lehti on journalistisesti itsenäinen.

ISSN 0355-9238 (painettu)
ISSN 1798-9922 (verkko)

Toimitus

Tuuli Heikura

Päätoimittaja
Oulun ylioppilaslehden päätoimittaja ja kauppatieteiden maisteriopiskelija, joka nauttii kahvintuoksuisista hitaista aamuista, kuluttaa lenkkipolkuja kahden koiransa kanssa ja haaveilee salaa henkirikostutkijan urasta. Tyhjentää kierroksilla käyvät aivonsa siivoamalla ja piirtämällä.

Oulun ylioppilaslehteä tekee joukko kirjoittajia, valokuvaajia ja kuvittajia, joista monet ovat Oulun yliopiston opiskelijoita tai alumneja. Avustajanamme saat kokemusta työskentelystä medialle ja paljon palautetta työstäsi. Aiempi työkokemus alalta on plussaa, muttei pakko: tärkeintä on aito kiinnostus opiskelijaelämästä kertomiseen. Mikäli haluat päästä osaksi avustajajoukkoa, ota yhteyttä päätoimittajaan (paatoimittaja@oyy.fi) tai tule käymään toimituksessamme Oulun yliopiston ylioppilaskunnan toimistolla.

Mediatiedot

Lehden tilaus

Haluatko tilata Oulun ylioppilaslehden vuosikerran? Tilaus onnistuu tilauslomakkeen kautta. Eikö printtilehti löytänyt perille? Ilmoita osoitteenmuutoksesta ja jakeluhäiriöistä toimitukselle, joko sähköpostitse toimitus@oyy.fi tai puhelimitse 040 526 7821.

Oikaisut

Toimita oikaisupyyntö toimitukselle sähköpostitse osoitteeseen toimitus@oyy.fi.

Kustantaja

Oulun yliopiston ylioppilaskunta Käyntiosoite: Erkki Koiso-Kanttilan katu 1 2T-ovi, 1. krs 90570 Oulu Postiosoite: PL 250 90014 Oulun yliopisto

Palaute toimitukselle

Ansaitseeko Oulun ylioppilaslehti mielestäsi ruusuja tai risuja? Onnistuimmeko jossain erityisen hyvin, mokasimmeko kenties raskaasti? Mitä voisimme tehdä aiempaa paremmin? Haluatko antaa juttuvinkin? Ota yhteyttä toimitukseen toimitus@oyy.fi.

Lehden ilmoitusmyynti

Haluatteko mainoksenne lehteen? Mahtavaa! Ilmoitusmyyntiä koskevissa asioissa voitte olla yhteydessä business@oyy.fi.

Mediakortti vuoden 2022 printtilehdille. Mediakortti vuoden 2022 bannerimyynnille.