TeTa kahmi OYY:n johtotehtävät vuodelle 2016

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan (OYY) hallituksen puheenjohtajaksi vuodelle 2016 on valittu tekniikan ylioppilas, Tekniikan ja talouden edustajistoryhmän (TeTa) Kati Hannila ja edustajiston puheenjohtajaksi kauppatieteiden ylioppilas, TeTan Nico Numminen. Sekä Hannila että Numminen olivat OYY:n halituksessa vuonna 2015. Edustajiston varapuheenjohtajaksi valittiin kasvatustieteiden kandidaatti, Humanistien ja kasvatustieteilijöiden edustajistoryhmän (HuKa) Muusa Jyrkinen, joka on toisen kauden edaattori. Jyrkinen oli ehdolla edustajiston […]

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan (OYY) hallituksen puheenjohtajaksi vuodelle 2016 on valittu tekniikan ylioppilas, Tekniikan ja talouden edustajistoryhmän (TeTa) Kati Hannila ja edustajiston puheenjohtajaksi kauppatieteiden ylioppilas, TeTan Nico Numminen. Sekä Hannila että Numminen olivat OYY:n halituksessa vuonna 2015.

Edustajiston varapuheenjohtajaksi valittiin kasvatustieteiden kandidaatti, Humanistien ja kasvatustieteilijöiden edustajistoryhmän (HuKa) Muusa Jyrkinen, joka on toisen kauden edaattori. Jyrkinen oli ehdolla edustajiston puheenjohtajaksi, mutta hävisi vaalin Nummiselle äänin 16–21.

OYY:n hallitukseen nimitettiin Hannilan lisäksi Susa Vikeväkorva (HuKa), Maria Ronkainen (TeTa), Veera Alahuhta (HuKa), Terje Juutilainen (Lääkis), Joonas Kivioja (HuKa), Jussi-Pekka Tolonen (Lääkis) ja Tiina Strand (Tieteelliset). Hallituksen jäsenten vastuualueet selviävät tammikuussa hallituksen järjestäytymiskokouksessa.

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan edustajisto valitsi luottamushenkilöt vuodelle 2016 kokouksessaan torstaina 10. joulukuuta.

Minna Koivunen

Oulun ylioppilaslehden entinen päätoimittaja, joka pyrkii ymmärtämään maailmaa pala palalta, oppii joka päivä jotain uutta ja rakastaa uimista. Twitter: @koominna

Lue lisää: