Oulun yliopistolla järjestetään marraskuussa hyväntekeväisyystanssiaiset

Teksti Anni Hyypiö

Oulun yliopistolla tanssitaan marraskuussa hyvän asian puolesta.

Lauantaina 18.11. Linnanmaalla Saalastinsalissa järjestetään konserttitanssiaiset, joiden tuotot luovutetaan Hope – Yhdessä ja Yhteisesti Oulu ry:lle. Yhdistys auttaa lapsiperheitä vaate- ja tarvikelahjoituksin ja tukee lasten ja nuorten harrastamista.

Tanssiaisillassa esiintyvät Oulun yliopiston kamariorkesteri, puhallinorkesteri Viventi, Tervakaupungin puhaltajat, ONMKY:n puhallinyhtye Vaskiveikot sekä tilaisuutta varten koottu puhallincombo. Illan laulusolisteja ovat Jouni Kokkoniemi sekä Sini Mäki (os. Alatalo) ja Juho Schroderus. Tapahtuman juontaa Tuukka Myllymäki.

Tanssiaiset alkavat kello 19 ja päättyvät kello 23.

Konserttitanssiaisten ohjelmisto koostuu eri vuosikymmenten tunnetuista tanssikappaleista. Yleisö pääsee illan aikana tanssimaan muun muassa valssia, tangoa, humppaa ja foxia. Illalle ei ole asetettu erityistä pukukoodia, mutta järjestäjien mukaan juhlava pukeutuminen on suotavaa.

Liput maksavat 25 euroa (pelkkä tanssiaislippu) ja 40 euroa (tanssiaislippu buffetiltapalalla). Lippuja voi ostaa ennakkoon kaikista Oulu10-palvelupisteistä sekä tanssiaisissa mukana olevien orkestereiden soittajilta.

Tanssiaiset ovat osa Suomen itsenäisyyden juhlavuoden ohjelmaa. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Vuolle, Oulu-opisto, ONMKY, Oulun yliopisto, Oulun seurakunnat ja Oulun konservatorio.

 

Muokattu 6.10.2017 kello 9:31: Lisätty tieto tapahtuman juontajasta.

Julkaistu 5.10.2017

Anni Hyypiö

Oulun ylioppilaslehden päätoimittaja. Henkensä pitimiksi tuottaa säännöllisen epäsäännöllisesti kirjoituksia, kuvia ja kuvituksia maailmasta ja sen menosta. Instagram: @anniskelualue. Twitter: @AnniHyypio

Lue seuraavaksi

Biocenter Oulun johtaja, molekyylibiologian professori Johanna Myllyharju Suomen Akatemian hallituksen puheenjohtajaksi

Anni Hyypiö

Tiede

21.6.2018

Oulun yliopistolle 750 000 euroa saamen kielen ja saamenkielisten opettajien koulutukseen

Anni Hyypiö

Uutiset

15.6.2018