Oulun yliopisto kysyy mielipidettä uusista yleisopetustiloista – tarvitaanko enemmän tilaa ryhmätöille vai yksinopiskelulle?

Teksti Anni Hyypiö

Oulun yliopisto kysyy nyt mielipiteitä siitä, millaisia opetustiloja Linnanmaan kampuksella tulevaisuudessa tarvitaan.

Kyselyssä voi kertoa kantansa esimerkiksi siihen, tarvitaanko Linnanmaalla enemmän rentoa vai selkeää opiskeluympäristöä.

Verkkokysely löytyy tästä linkistä. Vastausaikaa on perjantaihin 1. kesäkuuta saakka.

Kyselyn tuloksia hyödynnetään uusia yleisopetustiloja koskevassa työpajassa. Työpaja järjestetään keskiviikkona 6.6. kello 8.30–11, ja siihen voi osallistua myös etäyhteydellä.

Myös Oulun yliopiston ylioppilaskunnalla (OYY) on avoinna kampuskehittämistä koskeva kysely. Kyselyllä selvitetään opiskelijoiden mielipiteitä siitä, miten Oulun yliopiston palveluita ja tiloja tulisi kehittää, ja onko opiskelijoiden mielestä yliopiston kampusten palveluissa ja tilaratkaisuissa puutteita. Kysely löytyy tästä linkistä.

Oulun ammattikorkeakoulu muuttaa Linnanmaalle syksyllä 2020. Muuton myötä yliopisto luopuu Linnanmaan pohjoisosan tiloista, ja humanistit ja kasvatustieteilijät muuttavat kampuksen vanhalle puolelle.

Julkaistu 29.5.2018

Anni Hyypiö

Oulun ylioppilaslehden päätoimittaja. Henkensä pitimiksi tuottaa säännöllisen epäsäännöllisesti kirjoituksia, kuvia ja kuvituksia maailmasta ja sen menosta. Instagram: @anniskelualue. Twitter: @AnniHyypio

Lue seuraavaksi

Biocenter Oulun johtaja, molekyylibiologian professori Johanna Myllyharju Suomen Akatemian hallituksen puheenjohtajaksi

Anni Hyypiö

Tiede

21.6.2018

Oulun yliopistolle 750 000 euroa saamen kielen ja saamenkielisten opettajien koulutukseen

Anni Hyypiö

Uutiset

15.6.2018